TECHSPECS

TECHSPECS - ICO THAT ALLOWS YOU GETTING THE BENEFITS OF ALL TECHNOLOGY GROWTH




Hello all !

According to the latest Accenture Digital Consumer Study (for 2016), global consumer technology growth is stalling, ending a decade of spending and adopting strong consumer electronics. The smartphone market has reached maturity. Demand is down 20% from 2014 in all categories of consumer electronics. The reality is that people are satisfied with their current electronics (47% with their smartphone, 55% with their TV, 49% with their laptop).

Iklim keengganan pembelian konsumen ini menjadi masalah tidak hanya bagi produsen barang elektronik, namun bagi pengecer dan keseluruhan ekosistem seputar barang elektronik, termasuk:

Blogger teknologi
Pengulas YouTube
Pasar bekas
Pembuat video game dan pengecerMasalah terbesar yang harus diatasi untuk mengembalikan antusiasme konsumen untuk membeli barang elektronik baru adalah:
Wow factor: With the level of satisfaction at a high level of multiyears, there needs to be a way to clearly communicate why a new device should be owned.

Differentiation: With less overall demand, every product needs to be fought to reduce market share. Even the smallest gain can be the difference between profit and loss.

Clarity: With so many similar products trying to compete for smaller overall expenditures, each product needs to be clear and promptly convey a unique value proposition. TecSpecs solves these three problems by providing the easiest way to systematically integrate the technological specifications of the electronic product consumers to any website as a widget or link. It also uses artificial intelligence to auto generate tech specifications for a large online market. It has real benefits for a number of use cases:

Technology bloggers and YouTube reviewers: Can now be embedded or linked to accurate technology specifications for products reviewed, along with affiliate links to benefit from purchases.

Used-market sellers: Can embed or include a link to the specification to avoid long and backward emails with interested buyers, saving time and hassle.

Online market: Can use AI TechSpecs to automatically generate specifications for all consumer electronics products, increase sales while reducing costs drastically.

Gamer: Can check game compatibility with their computer before buying.
Technical support: Professional technical support can get customer specifications quickly and effortlessly, reduce resolution time and frustration to an absolute minimum. Business models: TechSpecs will have two main revenue streams:

Fees for using TechSpecs technology and services (both in case of B2B and B2B use).
Ad revenue from the TechSpecs.com site, which will be built to be a go-to website to compare the specifications of electronic software and software / hardware (including video games). Token ecosystem: Volume tokens will be measured in TechSpecs Token (SPC) . The total number of tokens generated is limited and limited to 100,000,000 SPC. Of these, 70,000,000 SPC will be available for purchase through Initial Token Offering at an ICO $ 2.00 per SPC.

Detailed use cases


1. Specification of API generator for used market:

Problems: Like people who have tried to buy electronic goods from the old online market know everything well, comparing technical specifications to being very confusing, often leaving prospective buyers with more questions than answers. Online markets such as OfferUp, Jumia, Facebook Marketplace, Alibaba, Ebay, Olx, Craiglist, Letgo, and - of course - Amazon compete each day in millions of their lists for consumer purchases. With tight margins and intense competition, this market spends a lot of money and developer hours on UX (with the exception of Craigslist).
Solution: TechSpecs eliminates this point of pain, reduces the developer's hours and money marketed by this market to produce technological specifications by integrating the TechSpecs' Application Programming Interface (API) and using a complete handmade specification generator. In this way, the specifications for listed products are generated automatically - without the seller or marketplace having to manually add this information. This increases UX from this market, encourages faster and more frequent transactions, and reduces purchase intentions among buyers.
Revenue: Marketplace will pay TechSpecs to integrate its APIs as this represents significant cost savings for the market and a better experience for its users.

2. Link specifications for sellers

Problem: When trying to sell consumer electronics in the used market from eBay to Craigslist, the seller has no easy way to include accurate specifications into their posts. This results in lower sales opportunities and many back and back emails to answer potential buyer questions.
Solution: TechSpecs link generator for used market erases all the specification questions and saves a lot of seller time.
Revenue: This can be a reciprocal loss to bring more visitors to TechSpecs.com sites (for ad revenue). Alternatively, TechSpecs may charge a small fee (included in the SPC token) for use of its link service.

3. Widgets for tech bloggers

Problem: Technology bloggers face the challenge of providing accurate specifications to the reader, which is a daunting task when it comes to publishing blog posts every day. Accurate technical reviews are hard to come by, especially in an easy format embedded into blog posts and just as easy for readers to understand.
Solution: TechSpecs provides bloggers with simple and accurate intuitive widgets to make their reviews more appealing to readers while saving bloggers time. This in turn increases the trust and usefulness of blogging factors, helping bloggers increase unique traffic, time spent on the site, and clicking on affiliate links to purchase reviewed products.
Revenue: With bloggers increasing ad revenue from more visits / longer page continuations and affiliate revenue, they will pay TechSpecs for the widget.

4. Links for YouTube reviewers

Issue: YouTube reviews have been a source of entry for consumers who want to make purchasing decisions about products. The success of the YouTube reviewer depends on their ability to clearly present all the benefits and disadvantages of each product. Viewers often want to check the product specs described more thoroughly, giving reviewers the opportunity to use affiliate links to earn additional revenue streams. However, finding familiar, easily recognizable links is problematic.
Solution: TechSpecs makes embedding link easy product specifications for YouTuber, to the point of automating the process.
Revenue: Just like technology bloggers, YouTube reviewers will pay TechSpecs for their links.

5. Technical support and diagnostic game developers

Problem: Troubleshooting technical issues is more difficult without the availability of detailed data about the specifications and diagnostics of the hardware in question. App / game developers and technical support representatives find it frustrating (and time-consuming) to diagnose and fix computer-related problems without proper technical information.
Solution: With TechSpecs, the support / developer staff can send diagnostic links to consumers, who can then start running a full-fledged diagnostic with a single click. They then send the result back to the support rep, and the diagnostic process can proceed without the hassle that previously took up to 80% of the support time.
Revenue: Bundles purchased by developers and support companies.

6. The computer specification checker

Problem: Most computers, phones, and other personal electronic users do not know the software specifications of what they have. This is a matter of deciding whether and what to upgrade. Currently, the available options are for Google this specification (confusing and time-consuming) or to download third-party (expensive and insecure) diagnostic apps.
Solution: TechSpecs' service allows one to quickly and cheaply check their electronic specs.
Revenue: Specifications may be purchased on a need or as a service pack. Manufacturers, resellers, and technology support companies may purchase TechSpecs services and offer them as add-ons to consumers (free or at cost).

7. Personal computer application compatibility checker

Problem: Consumers often download software to their personal computers only to find out that they are not compatible. It's a waste of time and place, and potentially harmful to computers.
Solution: TechSpecs offers fast and efficient compatibility checks for Mac, Windows, and other operating systems. Furthermore, consumers can use TechSpecs to explore suggested programs according to the categories searched for: New, Popular, Trends, Heat, and so on.
Revenue: The check compatibility itself can be purchased as a software package or thoroughly. Additionally, the market of the recommended program will open up the stream of affiliate revenue.

8. Artificial intelligence personal computer shake worthy checker

Problem: Like people trying to sell computers or phones they know, finding out the selling price is very difficult. As a result of not knowing the true value of their goods, many second-hand sellers end up parting with their computers for a price much lower than the value in fact.
Solution: Using TechSpecs, sellers can accurately calculate their net worth of computers in seconds - including detailed consideration of a number of variables and relevant data. Better yet, evaluating TechSpecs' feasible value can be used as evidence of independent value to show to sellers, eliminating bargains.
Revenue: This can be purchased based on need or bundle.

9. AI-driven game compatibility checker

Problem: Computer games with clear compatibility guides are not always compatible with consumer-specific computers. Even if technically "compatible," many games will run too slowly or continue to jam - resulting in a disappointing playing experience.
Solution: With TechSpecs software, consumers can quickly run the specifications and compatibility of every game they want to buy, avoiding wasting time and money on unsuitable games.
Revenue: Purchased based on need or bundle by consumers or online game retailers and review sites.

10. Advertising in the TechSpecs ecosystem

Issue: Advertising through Google or other intermediaries is inefficient for advertisers and online property owners.
Solution: Advertisers will be able to purchase ad space with SPC tokens across the TechSpecs ecosystem.
Revenue: Revenue will not only go to TechSpecs, but other online property owners in the TechSpecs ecosystem, including online markets and technology reviewers.
TechSpecs service details
The unique value proposition of TechSpecs is in providing uniform, easy-to-understand, and easily embedded technical specifications / to get consumer electronics programs. This is a service currently in demand at the B2C and B2B levels, as described in the above use cases.
Payments will be a SPC token, which makes them a utility token (tokens with actual usage in an enterprise-issued ecosystem). This token utility also supports SPC tokens, as users need to purchase them for TechSpecs service services.
By using blockchain for transactions, the cost will be at least vis a vis model. "With TechSpecs, all direct payments go to the seller in a digital currency.

Details of ICO

Initial Coin Offering (ICO) is an opportunity for early investors to support the TechSpecs project at the most critical stage.
This Crowdfunding will raise the initial capital needed to complete all necessary documents, complete asset acquisition (leasing physical space, equipment, online properties, etc.), Team expansion for optimal growth, advanced development of core and token products, optimize UX, marketing , and other typical startup costs.

Sales Token SPC

The sale of the ICO token commences on May 1, 2018 and ends on 5 June 2018.
The Token volume will be measured in a SPECS Token or SPC unit.
The number of tokens generated is limited and limited to 100,000,000 SPC.
Of that amount, 70,000,000 SPC will be available for purchase at an initial offer price of $ 2.00 per SPC, TechSpecs is working to create a global standard for the largest consumer electronics technology specifications and ecosystems - all of which can be purchased with SPC tokens.
Initial token sales bonus
Users and supporters of ICO TechSpecs will be eligible for a header bonus during the sale of the 

TechSpecs token.





Redemption of TechSpecs Token

The SPC Token will be ready for use by members and users of TechSpecs immediately after ICO sale is closed, as follows:

Tokens are stored in the TechSpecs blockchain wallet for SPC.
Users can sell and resell tokens among themselves using the "Send" and "Accept" TechSpecs digital signatures.
Users can make payments for TechSpecs search engine advertisements with SPC.
Users can pay or extend the premium membership of TechSpecs with the TechSpecs token.
Users can pay or renew subscriptions or premium subscriptions for TechSpecs services.
Tokens can be resold to software developers and market providers using TechSpecs and API services. Calculations and token economics

The TechSpecs ecosystem is funded by a SPC token, with each token representing TechSpecs Smart Contract. Each SPC token is sub divided into 18 decimal places, allowing for detailed trading.

Presale and crowdfunding
The sale of pre-ICO tokens commences on February 26, 2018 and ends on March 30, 2018.
During this pre-sale period, investors can purchase and store TechSpecs tokens at predetermined token values in the TechSpecs wallet.
After this initial phase, investors can sell their tokens in exchange for cash between them or wait to collect their coin gifts after the TechSpecs blockchain airs.



Travel Maps

Q3 2017

Design TechSpecsQ4 UX 2017

Development of core products Q1 2018

Launch of TechSpecs Site
Launch of SPECS ICO Pre-Sale
Launch widgets for tech bloggers
Launch link generator Specifications for eCommerce sellers
Launch specification link generator for YouTube technology reviewers
Launch checker computer specifications
Launch of new product category Q2 - Q3 2018

Launch of ICO SPECS
TechSpecs Launch "Discover": A service that lets you browse all the games and apps your computer can run on.
Official API Launch for secondhand market place
The launch of our computer-driven, computer-driven computers
Localize TechSpecs Platform
Installing our Customers first wave: Letgo, OfferUp, Kijiji, Mercari, PoshmarkQ4 2018

Expansion of our product categories
Launch our services for Tech support and developer diagnostic developers
Following the second wave of our Big Customers: Market Facebook, Amazon, Alibaba, eBay, Etsy, 5miles, Verizon, BestBuy, Fry's Electronics, Target, Craigslist.Q4 2017

Launching Ads in TechSpecs ecosystem
Launch of AdSpecs Ad Manager
For more information:


Author:iyus gmb

Komentar

Postingan populer dari blog ini

MOGBV

AMANPURI

PLENTIX